Nu är vi på gång!

Informationsmötet 8/11, Över förväntan!

Styrelsen för Ölme Fiber e.f. hade via flygblad, Facebook och annonser bjudit in till ett första informationsmöte i församlingshemmet. Vi var ganska osäkra på hur många som skulle dyka upp och vi hade innan mötet tippat och kanske hoppats på 50 personer……. Det kom långt mer än det dubbla. Wow!!!!

Mötet inleddes av vår ordförande, Per Westlund, som gick igenom kvällens agenda och informerade om bakgrunden till föreningens bildande. Styrelsen presenterades lite kort innan Roy Ottosson från Fiber till byn redogjorde vad fiber är och varför vi själva måste ta tag i detta. Därefter gick vi igenom medlemskap i föreningen och vad det innebär samt varför vi behöver stödet från så många som möjligt. Slutligen gick vi igenom områdesindelning och poängterade vikten av all hjälp och vi kan få områdesansvariga som hjälper till med detta!

Under kvällen ställdes många frågor, en del kritiska vilka besvarades på ett tydligt och förklarande sätt; dessa frågor är lika viktiga som hejaropen! De mesta frågorna handlade dock om när man kan få, hur det fungerar, kommer min fastighet att kunna kopplas in,vilka tjänster man kan få samt en del runt ekonomi och kostnader.

Kvällen avslutades med mingel och fika, där vi fick ta emot så enormt mycket positiva reaktioner och många frivilliga som vill hjälpa till samt att vi i stort sett fick klart med områdesansvarige till nästan alla 8 områdena. Detta stärker oss och vi känner oss nu  ännu mer övertygade om att detta projekt är möjligt att ro i hamn och vi känner oss otroligt ”taggade” och stärkta i att driva detta i mål.

Ett STORT tack till alla som kom på mötet och som vill hjälpa till och bidra genom medlemskap eller/och handling.

Hade du inte möjlighet att närvara på mötet, så tveka inte att ta kontakt med oss i styrelsen, via info@olmefiber.se eller med någon av oss direkt, se mer uppgifter under fliken styrelse.

 

//Styrelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.